Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

 • Recepten per post
  U kunt uw recepten via TNT post opsturen naar het volgende adres:

  Anjer Apotheek
  Antwoordnummer 1210
  6900 WB Zevenaar

  U hoeft geen postzegel te plakken.
  De TNT Post bezorgt de envelop twee tot drie werkdagen later. U kunt telefonisch informeren wanneer de bestelling (meestal na 16:00 uur) klaar zal staan. U kunt deze dan zelf op komen halen of u kunt een gewenste bezorgdag aangeven. Uw medicijn(en) worden niet via TNT Post bezorgd, maar rechtstreeks via een medewerker van de apotheek. 
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.